نصب کاغذ دیواری


روش نصب صحیح کاغذ دیواری :

شاید تا کنون در هنگام نقاشی کردن، با مشکلاتی که پیش می آید مواجه شده اید. مشکلاتی از قبیل بوی تند رنگ و مدت زمانی که باید مراقب دیوارها باشید تا خشک شوند. اما نصب کاغذدیواری، علاوه بر سرعت بیشتر، به علت استفاده از چسب مخصوص کاغذ دیواری با پایه آب، نه تنها بویی ندارد، بلکه سرعت خشک شدن آن نیز بسیار عالی می باشد، پس از نصب کاغذ دیواری نیز چسب هایی که احتمالا از درزها بیرون زده اند، به راحتی با یک ابر نم دار پاک می شوند.

پیش از اینکه روش نصب کاغذ دیواری را آغاز کنیم نیازمند ابزارهای مربوط به نصب هستیم. میز کار، قلموی بزرگ، کاردک پلاستیکی، تیغ موکت بری و خط کش از موارد مورد نیاز برای شروع نصب کاغذ دیواری میباشند. پس از تهیه لوازم مورد نیاز، وسایل منزل را حدودا تا ۱ و نیم متر از دیوار فاصله دهید تا فضای کافی برای قرار دادن یک چهارپایه یا نردبان وجود داشته باشد. برای شروع می توانید به جای میز کاغذ دیواری از میز ناهار خوری استفاده کنید یا به جای خط کش بلند، از یک وسیله شبیه خط کش که مطمئن هستید صاف است، استفاده کنید. چسب کاغذ دیواری را هم که چسبی آماده است، می توانید از رنگ فروشی ها و یا فروشگاه های لوازم ساختمانی تهیه و از فروشنده ترکیب و نحوه درست کردن و عمل آوردن چسب را بپرسید. چسب کاغذ دیواری پودری شبیه به گچ است که باید آن را با کمی آب و چسب چوب مخلوط کنید تا آماده استفاده شود. دقت داشته باشید که کیفیت چسب کاغذ دیواری بسیار حائز اهمیت است، سعی کنید تا بهترین نوع آن را انتخاب نمائید. علاوه بر کیفیت چسب، نحوه ترکیب آن نیز بسیار مهم است. معمولا نصاب های کاغذ دیواری مته ای که سر آن شبیه پروانه است را به دریل متصل می کنند و آن را در سطل چسب فرو می برند و با روشن کردن دریل، عملی شبیه به هم زن آشپزخانه اتفاق می افتد و به علت سرعت بالا و یکنواخت، چسب به خوبی مخلوط می شود و کمتر زیر آن حباب هوا باقی میماند. اگر شما هم بتوانید در هنگام مخلوط کردن چسب، چیزی شبیه به این را فراهم کنید، ترکیب به دست آمده بسیار یک دست وعالی خواهد بود.

زیرسازی : پس از فراهم کردن موارد و ابزارهای مورد نیاز نصب، نوبت به باز بینی و زیرسازی دیوار می رسد. اگر دیواری که قصد دارید آن را کاغذ دیواری کنید نم داشته باشد باید علاوه بر نم، ریشه و منبع نم را نیز از بین ببرید تا کاغذ دیواری ها پس از نصب دچار مشکل نشوند. کلید و پریزها را باز کنید و قسمتهای نم دار را با کاردک فلزی بتراشید تا چند سانت این کار را دامه دهید. تمام گچ های خیس را از دیوار جدا کنید تا به قسمتی که نم از آنجا شروع می شود، برسید و مشکل را برطرف نمائید، سپس مجددا دیوار را گچ کنید و باقی مراحل را که در ادامه توضیح می دهیم  پس از خشک شدن کامل گچ انجام دهید. توجه داشته باشید که می توانید از افرادی که متخصص برطرف کردن نم دیوار هستند کمک بگیرید. مطمئنا آنها این کار را بهتر از شما انجام خواهند داد.

با فرض اینکه نم دیوار را از بین برده و دیوار نیز کاملا خشک شده است ادامه می دهیم. قسمت هایی را که به تازگی گچ کرده اید را باید روغن الیف بزنید (روغنی است برای زیر سازی پیش از رنگ که در رنگ فروشی ها موجود است)، اگر هم کل دیوار اصلا رنگ نشده است و به طور کامل گچ است، باید کل دیوار را روغن الیف بزنید. پس از اتمام این مرحله، دیوار را باز بینی کنید تا احیانا ترک یا شکافی روی آن وجود نداشته باشد. اگر وجود داشت بایستی با بتونه آن را از بین ببرید و پس از بتونه کاری به احتمال زیاد، دیوار پر از لک های تیره و روشن شده است، برای اینکه این لکه ها ممکن است حتی پس از نصب کاغذ دیواری ها نیز دیده شوند (البته در کاغذ دیواری های خیلی نازک)، بهتر است دیوار را یک دست رنگ روغن در حد آستر بزنید تا دیوار یک نواخت تر شود. محلولی رقیق از چسب کاغذ دیواری و کمی سریش درست کنید و آن را با قلموی بزرگ به دیوارها بزنید تا گرد و غبار احتمالی از روی دیوار زدوده شود و کاغذ دیواری ها در هنگام نصب محکم به دیوار بچسبند، توجه داشته باشید که پیش از انجام این کار، برق را از کنتور قطع کنید. حتما لازم نیست رادیاتورهای شوفاژ را باز کنید چون معمولا آب بندی مجدد کار سختی است، می توانید در هنگام نصب با یک وسیله تی شکل یا حتی اگر فاصله رادیاتور با دیوار زیاد است، با دست این کار را انجام دهید و پشت آن ها را کاغذ دیواری کنید.

Post Your Comment Here

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *